Pardoseli Industriale si Parcari

Pe baza de rasini sintetice epoxidice sau poliuretanice

Societatea executa lucrari complete de aplicare a pardoselilor industriale pe baza de rasini sintetice pentru orice aplicatie posibila, executia incluzand pregatirea suprafetei, aplicarea sistemelor cat si asigurarea produselor necesare.

Majoritatea produselor pentru pardoseli folosite, sunt importate direct de la producatorul RESDEV Ltd din Marea Britanie, dar lucram si cu alte tipuri de produse pentru pardoseli, pentru satisfacerea cerintelor clientilor.

Compania RESDEV Ltd produce o gama cuprinzatoare de sisteme de rasini, de inalta performanta, gama care acopera toate tipurile de pardoseli conform clasificarii FerFA (Asociatia Producatorilor de Materiale pentru Pardoseli) si BS 8204/6 (British Standards).

Aceste sisteme de pardoseli pe baza de rasini se clasifica in opt tipuri:

Tipul 1: Sisteme pentru sigilat pardoseala

Se aplica in 2 straturi, cu o grosime totala de 150 microni si in general sunt pe baza de solvent de apa.

Tipul 2: Sisteme subtiri de pardoseala

Sunt applicate in 2 sau mai multe straturi, la o grosime de 100 microni pe strat si sunt in general produse fara solvent sau pe baza de apa.

Tipul 3: Sisteme “High Build”

Se aplica in 2 sau mai multe straturi pentru a obtine o grosime totala de 100-300 microni si sunt in general formate din produse fara solvent.

Tipul 4: Sisteme de pardoseala Multistrat

Se obtine prin straturi multiple de pardoseala applicate prin turnare (autonivelante), cu inglobare de agregat, cu grosimi peste 2 mm si descrise adesea si ca sisteme “sandwich”.

Tipul 5: Sisteme de pardoseala autonivelante

Aplicate intre 2mm si 3mm grosime, sistemele autonivelante au un finisaj neted sau se poate realiza un finisaj texturat.

Tipul 6: Sisteme tip “sapa”

Acestea contin mai mult agregat si se aplica cu scule tip “gletiera” la o grosime mai mare de 4 mm si un strat final de sigilare pentru reducerea porozitatii.

Tipul 7: Sisteme autonivelante pentru conditii grele de exploatare

Reprezinta un system cu agregat, aplicat la grosimi intre 4mm si 6 mm, cu finisaj neted sau texturat.

Tipul 8: Sisteme de tip “sapa” pentur conditii grele de exploatare

Acestea se aplica si se finiseaza cu scule tip “gletiera”, au in compozitie aggregate si grosimi de la 6mm in sus si sunt impermeabile la nivel structural.

Clientii nostri

Avand o mare experienta, SC Vertimex Dal SRL a executat multe lucrari de acest titp dintre care enumeram:

 • Heineken Romania
 • Ursus Romania
 • Bergenbier Romania
 • Coca Cola HBC Romania
 • Dorna&Poiana Negrii
 • Bilbor Mineral Waters
 • Aqua Carpatica
 • Unilever Romania
 • Oltina Srl
 • Nusco Tower
 • Baneasa Business Tehnology Park
Servicii industriale profesionale

Domenii aplicare

Domeniile unde se regasesc aplicatiile noastre de sisteme de pardoseli sunt industria alimentara, industria berii si a bauturilor racoritoare, vinificatie, industria energetica, cladiri de birouri, ateliere, magazine si depozite, parcari, industria farmaceutica.

Galerie foto